Zoneterapi er en effektiv behandlingsform, som løsner op for spændinger og øger blodgennemstrømningen i kroppen, så du hurtigere føler dig mindre anspændt og derved får et øget velvære.

Kroppen arbejder konstant på, at opretholde en indre balance, ved at løsne op for spændinger i musklerne, og immunforsvar bearbejder konstant udefrakommende vira og bakterier via blodet. Hvis der ikke løsnes nok op for spændinger i muskulaturen kan blodet ikke komme så hurtigt rundt i kroppen. Det resultere i ophobning af affaldsstoffer i muskulaturen og immunforsvaret vil på sigt blive svækket, da det vil tage lang tid for kroppen selv, at genoprette balancen.

Zoneterapi speeder genopretnings -processen op ved at øge blodgennemstrømning og frigiver endofiner, så affaldsstofferen hurtigere transporteres ud af muskulaturen, og endofinerne er med til at afslappe musklerne.

I klinikken vil du primært blive behandlet med zoneterapi under fødderne og efterfølgende vil du blive trykket på kroppen på musklernes triggerpunkter. Du vil blive trykket på triggerpunkter uden på tøjet.

Alle behandlinger startes op med en indledende samtale, som danner grundlag for behandlingen og dens forløb. Et forløb er oftest på tre behandlinger indenfor en 3 ugers periode, hvorefter intervallet øges efter behov.

Mange klienter føler sig meget afslappet og de føler sig, på den gode måde, en lille smule rundt på gulvet lige efter behandlingen.