Min interesse for zoneterapi begyndte tilbage i midt 90’erne, da jeg selv som professionel sportsudøver fik skadeforebyggende behandlinger.

Jeg er i dag RAB Certificeret zoneterapeut hos ZCT.

Jeg har siden 2001 behandlet et hav af mennesker med mange forskellige symptomer. Det glæder mig, hver gang kunderne kommer tilbage og fortæller, at nu har de fået det meget bedre. Det er jo netop det, der en meningen med min behandling – At de skal få det bedre.

Jeg har stor erfaring med, at behandle børn i alle aldre. Jeg elsker at hjælpe børn og deres forældre af med uroen, maveknebene, øreproblemerne og styrke immunforsvaret. Det giver en glad familie.

Registrere du spændinger i kroppen betyder det, at nogle af dine muskler har trukket sig sammen og har svært ved at slappe af. Din hjerne får besked gennem nervesystemet, at du er nødt til at gøre noget for at få dem til at slappe af – f.eks. udstrækning, bevæge den pågældende muskel eller få en eller anden form for behandling.

Zoneterapi øger blodgennemstrømningen i kroppen og frigør samtidigt affaldsstofferne i muskulaturen, så musklerne får mulighed for at slappe af, når musklerne igen kan slappe af vil de igen kunne fungere optimalt.

Jeg har altid selv haft fokus på at holde mig skadesfri og jeg overbevist om at jeg selv i stand at undgå belastningsskader ved at få zoneterapi. Jeg mener, at det er en af grundene til, at jeg kunne holde skaderne for døren – og dermed opnå mine resultater: Tidligere Europamester og Verdensmester i triatlon og har deltaget i 7 Ironman´s.

I 2006-2007 blev jeg uddannet coach hos Expand, for at udvide mit kendskab til coaching værktøjer.

I dag arbejder jeg også, som sportscoach og svømmetræner for kommende triatleter.