Ved skader skal zoneterapibehandlingen startes så tidligst muligt!

Jeg har hjulpet rigtig mange løbere med at komme hurtigere over deres skader. Zoneterapi er en meget effektiv behandlingsform, da nervesystemet og de dybereliggende musklerne bliver stimuleret af trykkene og derfor hurtigere løsner op og afslappe for de alt for spændte muskler. Zoneterapi øger også blodgennemstrømning i musklen og effektivere restitutionsfasen, der vil få din skade  hurtigere aftage.

Får du ofte ondt i lægmusklen, når du løber?

Så er det fordi din lægmuskler er for anspændte allerede inden du begynder at løbe og derfor kan de ikke holde til at til at blive belastet i særlig lang tid. Lægmusklerne er særdeles udsatte for fibersprængninger og blodansamlinger. Især lægmusklen M. Gastrocnemius er ofte impliceret ved en fibersprængning i læggen. Du er meget afhængig af at dine lægmuskler fungerer optimalt, da det er dem, der er med til at facilitere dit afsæt ved at strække foden og ankelleddet.

Får du ondt i baglåret, når du løber?

Så er det meget sandsynligt, at du løber for stærkt i forhold til, hvad din baglårsmuskel kan klare for tiden. Baglårsmusklerne bliver meget påvirket af din hastighed.

Har du ofte ondt i

  • Akillessene?
  • Knæene?
  • Hoften?

Har du ømhed eller ondt i en muskel efter træning, som ikke aftager efter tre dage er det meget sandsynligt at du har en overbelastningsskade, det derfor god ide at få behandling, så hurtigt som muligt, da det ellers kan tage flere uger, før overbelastningen fortager sig. Zoneterapi øger restitutions fasen af musklen og du kan hurtigere være aktiv igen.

Jeg er selv er tidligere professionel triathlet og jeg har løbet flere marathons og derfor ved jeg, hvor meget det betyder at kunne komme sig hurtigt over en skade og jeg brænder virkelig for, at hjælpe sportsudøvere af med deres skader så de, så hurtigt som muligt, kan komme i gang med at træne igen.